Close
duimen voor Seppe
duimen voor Seppe
header2017v2
headerLogo
header2017v8
header2017v1
header2017v4
header2017v3
header2017v6

MTB

Vorige zaterdag stond de VTT van Deerlijk op het programma. Het werd ondanks de mindere weersomstandigheden een geslaagde dag. Bij deze danken we alle deelnemers en hopen alvast dat iedereen zich geamuseerd heeft!

Read More

Reminder Mountainbike 2/12

Niet vergeten: volgend weekend is er op zaterdag 2 december al voor de 22e keer de Meubelen Gaverzicht VTT. De formaliteiten van de 22e VTT zijn in de SPORTHAL te DEERLIJK. Daar zal oa. een omkleedplaats, gratis douches, bewaakte fietsstalling en afspuitplaats voor fietsen zijn. Prijs: vergunninghouder 3,00 EURO niet-vergunninghouder 5,00 EURO Start: vanaf 8u […]

Read More

Teambuilding BEL/EZC

Het weekend voor onze Mountainbike stond de teambuilding van de beloften en EZC op het programma. Het werd een leuk en afwisselend weekend waarbij allerlei opdrachten op het menu stonden waarin de ploeg elkaar wat beter leerde kennen. We kijken alvast met veel plezier terug naar de sfeerbeelden in het fotoalbum.

Read More

Innige deelneming

We blijven met verstomming achter na het plotse overlijden van Bjarne Vanacker. Het hele team en bestuur wenst de familie en vrienden van Bjarne heel veel sterkte!

Read More

Pech voor Niels Vandermeulen

Naast de pistiers, zijn de crossers natuurlijk ook al een tijdje volop bezig. Belofte Niels Vandermeulen kwam in de wedstrijd voor de cyclocross cup in Zelzate ten val bij de balken en liep daarbij een sleutelbeenbreuk op. Een operatie is niet nodig, maar niettemin staat Niels hierdoor enkele weken aan de kant. We wensen hem […]

Read More

Piste

Terwijl de wegrenners nog ontwaken uit hun winterslaap, wordt er op de piste al volop gekoerst. Siebe en Margot gingen zelfs al met de bloemen naar huis. Proficiat!

Read More

Winterslaap

De winterslaap loopt op z’n einde want er zijn ondertussen al verschillende activiteiten geweest. De nieuwelingen en juniores hebben al een teambuilding achter de rug en een pistetraining zit ook al in de benen!

Read More